Content creatie

 

 

Content creatie

 

 

Content creatie

Het maken van content voor je social media kanalen of website kan lastig zijn. Soms heb je namelijk even geen inspiratie of ontbreekt het je simpelweg aan de know how. Zou het niet een enorme opluchting zijn wanneer je dit ‘gevecht’ niet zelf meer hoeft te voeren?

 

Op welke manieren ik originele content voor jou kan creëren?

Fotografie

Je website en social media zijn je visitekaartje. Dat betekend dat kwalitatief hoogstaande fotografie erg belangrijk is. Je wilt niet alleen mooie foto’s maar ook plaatjes die passen bij het imago van je onderneming. Dat wil je het liefst dus niet oplossen met stockfoto’s maar foto’s die de werkelijkheid vertegenwoordigen en passen bij het design van je website.

Ik hou van het creëren van interessant fotomateriaal, dat geschikt is voor website of social media kanalen. Beelden die in één oogopslag een emotie opwekken of een bepaald proces in werking zetten.

Creatieve Content

Het kan best lastig zijn om je social media en marketing uitingen op de juiste manier vorm te geven. Facebook headers, Instagram posts, blogafbeeldingen, advertenties..hoe geef je de juiste sfeer, visuals en boodschap aan je klanten?

Soms ontbreekt het je ook gewoon aan de tijd om leuke, interessante en pakkende content te maken. Ik neem je dit graag uit handen! Want zelf gefotografeerde objecten omtoveren tot creatieve content, ik houdt ervan!

Copywriting

Creatieve teksten passend bij wat jouw onderneming wil uitstralen. Ze zorgen ervoor dat je patiënt & klant denkt “Hier wil ik heen”. Maar het schrijven van creatieve teksten is niet voor iedereen weggelegd. Daar komt nou juist mijn ervaring om de hoek kijken. Ik ga met passie voor jou aan de slag met creatieve teksten die exact vertellen waar jouw klanten & patiënten naar op zoek zijn.

Het maken van content is tijdrovend en niet altijd even makkelijk. Het is dan heel fijn wanneer iemand je dit uit handen neemt.

Hoe ga ik te werk?

Heel tof wanneer je beslist om de samenwerking aan te gaan! Je wilt natuurlijk dat die samenwerking vloeiend verloopt. Ik werk daarom graag volgens een aantal stappen. Zo weet ik zeker dat jouw content bij mij in goede handen is.

 • Kennismaken

  Ik wil graag weten wie jij bent en waar jouw onderneming voor staat. Daarbij ben ik ook erg benieuwd naar de wensen en vereisten die je hebt voor tekst en beeld. Ook onderdelen zoals tone of voice en frequentie zijn hier belangrijk op af te spreken.

 • Input

  Tijdens deze stap zorg jij dat je de benodigde informatie aanlevert die voor mij noodzakelijk zijn om content te maken.

 • Content Creatie

  Ik zorg dat je mooie teksten ontvangt en indien overeengekomen toffe foto’s maak. Tezamen zijn dat de ingredienten tot leuke content. Ook hou ik rekening met zoekwoorden en lever je indien van toepassing meta description aan. Heb je feedback dan verwerk ik dit uiteraard.

 • Evaluatie

  Per kwartaal bespreken we de samenwerking.

Investeren in je content?

Ik bied de volgende mogelijkheden

Plan A

Contentsessie met content plan*

Het schrijven van teksten & hashtags: 2 posts per week voor 1 of 2 platformen

Geen of zelf aanleveren visuals

Evaluatie per kwartaal

Af te sluiten voor 3, 6, 9 of 12 maanden.

Reiskosten: inclusief 20 km

Investering vanaf €239

Excl BTW

Plan B

Contentsessie met content plan*

Het schrijven van teksten & hashtags: 2 posts per week voor 1 of 2 platformen

Visuals: Ik zorg voor stock foto’s passend bij de tekst

Evaluatie per kwartaal

Af te sluiten voor 3, 6, 9 of 12 maanden.

Reiskosten: inclusief 20 km

Investering vanaf €274

Excl BTW

Plan C

Contentsessie met content plan*

Het schrijven van teksten & hashtags: 2 posts per week voor 1 of 2 platformen

Visuals: Ik maak binnen jouw onderneming passende foto’s voor bij de tekst.

Evaluatie per kwartaal

Af te sluiten voor 3, 6, 9 of 12 maanden.

Reiskosten: inclusief 20 km

Investering vanaf €340

Excl BTW

Plan D

Maatwerk plan

Soms passen je wensen niet in een ‘plan’ en heb je liever iets op maat gemaakt. Dat kan!

Investering op aanvraag

*Let op: in elk plan starten we met een contentsessie met content plan. Deze contentsessie vloeit voort uit een contentstrategie. Dit is noodzakelijk sessie die bij nieuwe klanten vooraf gaat aan elk plan.  Hiervoor worden eenmalige kosten vanaf €250.

Je kunt hier meer lezen over de contentstrategie.

Zou het niet heerlijk zijn wanneer je je niet meer zo druk hoeft te maken over welke tekst je nu weer eens moet schrijven voor op je social media? Of dat je zeker weet dat de uitstraling van je onderneming online gewoon past bij wie je bent? Door je content creatie uit te besteden heb je weer tijd voor wat je het allerliefste doet; bezig zijn met je klant! 

Neem contact met mij op en laat me weten welk pakket jouw interesse heeft.

FAQ

Jazeker! Ik kan ook je nieuwsbrieven verzorgen of blogs schrijven.

We willen graag voor resultaat gaan. Net als de aanpak die je waarschijnlijk bij je patiënten hanteert is voor resultaat een duidelijke strategie nodig.

Dat kan! Mijn uurtarrief is EUR 55 BTW vrijgesteld.

Absoluut! Het handigst is om mij een bericht te sturen met je wensen. Ik reageer dan zo snel mogelijk op je bericht.

Ik wil mij heel graag geen zorgen meer maken over mijn content

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijke contact met je op. Wanneer je tevens aangeeft in welk pakket je geïnteresseerd bent en om welke social media kanalen het gaat, kan ik je direct een passend voorstel sturen.

Invalid Email