Social media strategie

In 120 Minuten

Social media strategie

 

In 120 Minuten.

Social media strategie

Werken aan je online zichtbaarheid zonder een plan is niet handig. 

Waarom werken met een Social media strategie zo belangrijk is?

Effectiviteit

Wanneer je serieus aan de slag wilt met je social mediakanalen en online zichtbaarheid, is het belangrijk dat wat je aan uitingen plaatst ook raak is.

Zomaar wat doen is geen optie meer en jouw ideale klant weet exact wat jij te bieden hebt en hoe mooi jouw praktijk is.

Tijdsbesparing

Werken met een duidelijk plan en strategie gaat je op de lange termijn enorm veel tijd schelen. Geen last minute hersenkrakers meer over wat jij jouw ideale klant wel of niet aan moet bieden.

Duidelijkheid en transparantie

Wanneer je plan en richting zijn vorm gegeven in een strategie, bestaat er voor niemand meer twijfel welke kant je op moet. Dit maakt het niet alleen voor jou maar voor iedereen in jouw organisatie helder en duidelijk en staan alle neuzen dezelfde kant op.

Gevolg: je kunt in alle rust jou online uitingen uit handen geven want je weet dat het goed komt.

Waarom zou je 'zomaar iets doen'. Bij je klant werk je toch ook met een plan?

Hoe ga ik te werk?

Zorgen dat de content die je maakt bij jouw ideale klanten terecht komt, dat is waarom we een Social media strategie maken. Bij het maken van jouw strategie denken we na over jouw doelgroep, de hulpvraag van je ideale klant, de 'reis' die zij doorlopen, maar ook welke kanalen je inzet en met welk doel je dat doet

 • Kennismaken

  Ik ben reuze nieuwsgierig naar jouw onderneming! En wanneer we gaan samenwerken hebben we ongetwijfeld verwachtingen naar elkaar en daarom is het goed om deze eerst door te spreken voordat we beginnen. Hierin vertel jij meer over jouw bedrijf, je doelen en wensen.

 • Strategiesessie

  Na de kennismaking plannen we een strategiesessie in. Tijdens deze sessie zorgen we o.a. dat we jouw doelgroep en jouw ideale klant helder krijgen. Ook bepalen we welke kanalen het beste ingezet kunnen gaan worden en welke thema's het beste bij jouw ideale klant, doelen en missie/visie passen.

 • Uitwerken plan

  Onze strategiesessie werk ik uit tot een plan. Dit geeft jou een handig overzicht hoe jij je social mediakanalen aan moet pakken. Ook handig wanneer je beslist om je content of social media uit handen te geven.

 • Evaluatie

  Net als in een bedrijfsplan dien je constant bij te sturen wanneer je kwaliteit wilt leveren. Ik help je hier graag bij zodat jij continue resultaatgericht en kwalitatief kunt blijven werken.

Investeren in een social media strategie?

Jouw social media strategie in 120 minuten

Strategiesessie: 2 uur

O.a:

 • Social research
 • Concurrentie analyse
 • Doelen
 • Ideale klant & doelgroep
 • Content & thema's

Investering €250

Excl BTW

De stap naar betere zichtbaarheid van je kanalen is bijna gezet. Met een werkende contentstrategie weet je zeker dat jij je alleen nog maar bezig hoeft te houden met wat je het allerliefste doet; bezig zijn met je klant!

Neem contact met mij op en ik help jou graag met het uitwerken van je contentstrategie.

FAQ

Jazeker! Ik kan ook je nieuwsbrieven verzorgen of blogs schrijven. Ook kan ik je helpen met fotografie en grafische vormgeving.

We willen graag voor resultaat gaan. Net als de aanpak die je waarschijnlijk bij je patiënten hanteert is voor resultaat een duidelijke strategie nodig.

Nee helaas. Het is verstandig om na een bepaalde termijn (meestal een jaar) nieuwe doelen te bepalen en te onderzoeken of jouw doelgroep nog steeds op dezelfde kanalen actief zijn. Ook controleer je regelmatig of je strategie nog het gewenste resultaat oplevert.

Jazeker, leuk! Maar dit is alleen zinvol als er al een (content)strategie aanwezig is. De onderwerpen en ideeën moeten daar namelijk wel op aansluiten. Is er al een strategie aanwezig dan doen we een content brainstorm. Deze duurt ongeveer 2 uur en kost €99 BTW vrijgesteld.

Is er nog geen strategie dan is dit helaas niet mogelijk.

Kort en bondig: Ja!

Ik wil heel graag meer zichtbaarheid voor mijn social media

Laat je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijke contact met je op. Wanneer je tevens aangeeft in welk pakket je geïnteresseerd bent en om welke social media kanalen het gaat, kan ik je direct een passend voorstel sturen.

Invalid Email