Tamara Schijff

 

Online marketeer

Tamara Schijff

 

Online marketeer

Ik ben Tamara, Online marketeer

Wat ik doe? Mijn kennis van online marketing en mijn talent voor de technische en digitale kant combineren!

Met flink wat enthousiasme voor mijn vak, ben ik van mening dat het voor ondernemers allemaal veel makkelijker en sneller kan. Online marketing hoeft helemaal niet zo ingewikkeld te zijn!

"Een bijzonder verhaal, zo noem ik het zelf"

Bijzonder verhaal

Met een achtergrond en wetenschappelijk master in de zorg werk ik sinds 2019 als online marketeer. Begin 2020 startte ik hierin een eigen bedrijf: The User Generated Content Factory, het bedrijf voor online marketing die vooral ook de technische kant van online marketing ondersteunt.

Een bijzonder verhaal zo noem ik het zelf. Want hoe moet je het anders noemen als je jaren lang in de zorgsector rond loopt en dan ineens de overstap maakt naar iets heel anders.

Dat ging natuurlijk niet van het een op het andere moment. Na vele leerzame en fantastische werkjaren als Manueel Therapeut in de topsport en aan de zijde van diverse chirurgen, was ik toe aan wat later een laatste station bleek; een toffe werkgever in de eerste lijn. Twee ruimdenkende en enthousiaste gasten waarbij ik een baan kreeg en bij wijze van interne nevenwerkzaamheden, de social-media marketing zaken van het bedrijf verder mocht uitwerken. Niet wetende dat die ‘side-hustle’ zou leiden naar een groeiende honger naar ‘meer’. 

5

The User Generated Content Factory

"Met al mijn kennis en ervaring, help ik ondernemers door middel van online marketing, hun merk te versterken & zichtbaarder te maken."

Wat andere ondernemers over mij zeggen?