Oplossingen

Oplossingen

Ben jij klaar voor een oplossing voor één van je vraagstukken?

Je loopt tegen een aantal problemen aan op het gebied van online marketing. Je wilt hier graag een oplossing voor maar het ontbreekt je aan de tijd, inspiratie of kennis. Het is fijn om te weten dat er dan een aantal oplossingen voorhanden zijn die jouw helpen om wel die zichtbaarheid, herkenbaarheid of betalende klanten voor je onderneming te krijgen.

social media strategie

Input nodig op je huidige social media kanalen die jouw klanten aanspreekt?

Een sterke content flow is cruciaal voor (online) succes maar in verband met tijd soms lastig te bedenken en uit te voeren. Helemaal als je niet goed weet hoe je dit hele proces aan moet vliegen. Goed uitzoeken wie je bedrijf is, waar je online voor staat en welke doelgroep je aan wilt spreken, is dan heel belangrijk als jij impact wilt gaan maken.

Kortom, het belang van een plan.

Investering vanaf €250*

 * Excl. BTW

email marketing

Email marketing is een krachtig en effectief marketingmiddel en hierin investeren is daarom zeker de moeite waard. Toch kan email marketing ook verwarrend zijn, zeker als dit niet je core business is. Zoek je een partner die alle ins en outs weet en die dit ook nog eens op een juiste manier inzet? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Investering vanaf €250*

 * Excl. BTW

technische ondersteunig

Het inrichten van je Social media systemen. Het onderhouden, beheren en optimaliseren van je website. Het inrichten van je email marketing systemen of e-course omgeving. Allemaal belangrijke 'bijzaken' wanneer we praten over online marketing in je bedrijf. Niet altijd even makkelijk wanneer hier niet je interesse of talenten liggen. Handige technische 'handjes' kunnen dan welkom zijn. Helemaal als die handen dan ook nog eens door een marketing bril kijken. Win-win situatie dus.

Investering op uurtarief

 *Excl. BTW